Healing er energi. 

Energi er overalt. Og energi trodser tid og sted.

Derfor kan man nemt sende healing til andre gennem tid og sted. 

Healing aktiverer dine celler til at helbrede sig selv, hvilket de fra naturens side er indrettet til. Det er utroligt praktisk Og utroligt dejligt 🙂

Hos mig starter en healingssession altid med en samtale. Vi snakker sammen om hvordan du har det og hvad der rører sig lige nu.

Du får så den healingsform, jeg mærker passer bedst til din situation lige nu. Det kan være reikihealing, spirituel/trancehealing, englehealing eller en kombination. 

Efter healingen bliver du nænsomt bragt tilbage til dig selv, jeg anbefaler du drikker lidt vand og vi snakker om forløbet og hvad jeg mærkede.

Der vil altid være en opsumering af, hvor energierne har været inde og arbejde, og ofte får jeg under healingen beskeder til dig fra dine åndelige guider, som jeg formidler til dig.

Healingen arbejder aktivt på celleplan ca 24 timer efter du har været hos mig. Jeg anbefaler du drikker rigeligt med vand eller økologisk saft.

Fordelen ved den direkte healing er den direkte kontakt mellem healer og personen der heales. Og at man kan snakke undervejs hvis man vil.

Men min følelse af min klient under fjernhealing er sådan set den samme.  Og formidling kan om ønsket foregår pr tlf. eller pr mail. Behandlingen kan også stå alene.

 

Kunderne siger bla:

"Dine behandlinger, de flytter - du er bare super dygtig". KH BB.