HVAD ER REIKI

At beskrive Reiki er utroligt svært - energien skal opleves, mærkes og føles. Den er en utroligt blid og alligevel kraftfuld og intelligent energi.

Reiki er japansk og betyder universel livsenergi. Japaneren Dr. Mikao Usui, var dybt søgende og han er den som vi har fået denne healingsform fra.

Reiki løsner blokeringer, renser på det fysiske såvel som det psykiske plan og giver ny energi i harmoni mellem krop, sind og ånd.

Reiki energien går derhen, hvor klienten har brug for den, med andre ord er det klientens eget system der bestemmer, hvad der heales.energi i harmoni mellem krop, sind og ånd.

Reiki er kærlighed og styrke til den enkeltes healingsproces og det er ikke afgørende om du tror på hverken Gud eller healing for at det virker.

HVORDAN FØLES DET?

Der kan skrives så utrolig meget om Reiki – men ingen beskrivelse kan give en fyldestgørende forklaring – det bedste er at mærke på sin egen krop, hvad Reiki kan og gør.

KAN DET SKADE?

Reiki kan ikke skade og er ikke manipulerende, fordi det netop er klienten der “trækker” præcis den mængde energi som den pågældendes system har brug for. Og som healer “oplades” ens energi under healingen.