Først og fremmest er jeg et menneske som dig! Hvilket er det vigtigste - for jeg tror netop, at vi mennesker er sat på jorden for på forskellig vis at kunne være der positivt for hinanden <3

Jeg er derudover uddannet Numerologisk Mester, Reikihealer-/mester, laver Reikihealing, healing med engleenergi, karmisk healing, spirituel healing, healingsmassage, meditation, dyrehealing - og - kommunikation, husrensning samt clairvoyance.

Mine alternative uddannelser og kurser er fra bla Rekimester Birgitte Bruun; Medium, Reikimester, forsker mv. Marzcia Techau kendt fra TV og talrige omtaler, The MagicInYou ved Lone Hertz, ligeledes kendt som bla.  medie og clairvoyant person og ejer af clairvoyance- og krystalhealerskolen The MagicInyou, samt numerologisk mester andetsteds :-)

Jeg er endvidere socialpædagog med overbygning fra Pædagogisk Diplomuddannelse som talepædagog. Jeg har desuden en diplomoverbygning i Neuropsykologi- og Neuropædagogik.

Jeg er på 12. år offentligt ansat som pædagogisk hjemmevejleder for voksne med forskellige udfrordringer, var i 23. år ansat som aflastningsfamilie til børn med psykiske udfordringer; har mange år bag mig som ansat både på børneområdet samt i socialpsykiatrien.

Jeg har siden jeg var barn haft en kæmpe kærlighed til dyr. Har således altid haft dyr i mit liv, ofte mange af gangen, alt fra smådyr, fugle og katte, hunde og heste.

I mit private liv er der foruden mine 3 voksne børn, svigerbørn og 3 børnebørn, min dejlige mand og mine elskede dyr der inkluderer bla mine heste, hunde og mindre  dyr.