Numerologi

Jeg er uddannet numerolog fra fantastiske Lone Hertz, der udover at være et vidunderligt menneske og super underviser er kendt fra bla TV og massevis af foredrag og workshops. Lone har i årevis haft sin egen clairvoyanceskole, The MagicInYou, hvor hun uddanner mennesker som dygtige clairvoyante, medier, krystalhealere og af til numerologer.

Udover uddannelsen til numerolog, har jeg taget et videregående forløb  hos August Darius Danielsson, hvor vi fordybede os i det højere selv samt yderligere ny viden og fordybelse i de sammensatte tal, som numerologer i DK ikke før har arbejdet med.

Numerologien er blevet et hjertebarn, som jeg virkelig elsker at arbejde med. ❤ Der findes flere retninger, men jeg arbejder efter Oldtidens numerolgiske system, der er kendt og afprøvet i tusinder af år. 

Mange mennesker i hele Verden og i Danmark, har gennem mange år ændret deres navne, dels fordi de havde lyst og dels fordi de har valgt at få en numerolog til at se på hvilke vibrationer, muligheder og fordele der kunne være i at skifte navn. Mange har ikke følt det rette udbytte, fordi der ikke tidligere har været fokus på nogle begreber som det højere selv, hvilket vil sige betydningen af den funktion vi er her på jorden for - og betydningen af dette set i forhold til valget af et evt nyt navn, så dette er rent og i fuldstændig balance.

Jeg har selv været igennem et navneskifte og fik faktisk et rent numeroskop, men jeg har alligevel valgt at justere det lidt i forhold til mit højere selv, hvilket betød en omgående ændring til det endnu bedre.

Numerologien er læren om tallenes betydning og vibrationer. Hvordan disse hænger sammen med hvilke udfordringer du har haft i dit liv og hvilke muligheder du har resten af dit liv, hvad enten du ønsker at beholde dit nuværende navn eller ønsker et skifte.

Numerologi blev grundlagt af den græske matematikker og astrolog Pythagoras, der bl.a. studerede hvilke matematiske relationer mellem musikkens toner, som medfører harmoni. Det er igennem skrifter af Pythagoras, at numerologien bygger mange af dens antagelser om tallenes egenskaber, fx ideen om at ulige tal er maskuline, aktive og kreative, mens lige tal er feminine, passive og modtagelige - sammenlign med nutidens personnumre. Pythagoras interesserede sig kun for heltal, og det var især tallene 1-9, som han beskrev detaljeret.

Numerologien bygger på antagelsen om at alt i universet består af forskellige former af energi, og at alle energiformer hænger sammen og påvirker hinanden. Da vi tiltrækker de samme energiformer fra universet som vi allerede indeholder, bliver det meget vigtigt, at være opmærksom på, hvilke energier vi tillader tilstedeværelse i vores liv. At energi af en given type eller et givet svingningstal tiltrækker energi af samme type og svingningstal, betyder nemlig at gode energier tiltrækker andre gode energier og visa versa med dårlige energier. Så er vi omgivet af gode energier i form af gode mennesker, harmoniske og rene hjem etc. så kommer andre gode energier automatisk til os.

Ved at se på disse sammenhænge kan du meget klart få beskrevet hvilke udfordringer der hidtil har været i dit liv, og hvordan de kommende år vil se ud. Dette ser jeg ved ud fra dit navn og din fødselsdato at beregne dine personlige årstalsrækker.

En numerologisk session hos mig er over 2 gange. Enten hos mig, over skype, på mail eller tlf. Jeg vil anbefale det første eller skypesession

Første gang ser vi på de vibrationer og udfordringer der er og har været i det navn du har nu.

Næste gang får du dit nye færdigt beregnede numeroskop, og du får udleveret navnelister med alle de godkendte navne der frit kan vælges imellem som matcher dine nye vibrationer, samt forslag til muligheder for selv at sammensætte navne og hvordan den slags foregår. Her snakker vi også om hvordan du kan tackle det første stykke tid, og du har naturligvis altid mulighed for at vende tilbage og stille spørgsmål.

Numerologien er ældgammel og stammer tilbage fra Kaldæerne og Pythagoras. Der har været forskellige retninger, men i vesten beytter vi os af det system jeg også beregner efter, og hvor vi der har indblik i de nyere tillægsmetoder, kan give dig et meget præcist indblik og oversigt over de kommende år og gode muligheder i dit liv.

Jeg giver dig udelukkende det for dig bedste numeroskop - alt for mange numerologer er i årevis desværre gået på komprosmisser, der ikke har været gode for deres klienter.

Så synes du, at du tilbagevendende står i problemer, udfordringer, dilemmaer og ting der ofte går anderledes end du kunne ønske, så er numerologien et godt redskab til at få kigget på hvorfor og hvordan det kan ændres til det bedre.

Som klient hos mig får du det bedste fra numerologien, samt rådgivning i kombination af min faglige erfaring gennem mange års arbejde med bla. udfordrede mennesker og mine dertil hørende uddannelser, som socialpædagog, talepædagog og Neuropædagogisk, neuropsykologisk efteruddannelse. 

Jeg kan også give dig healing, som er en super god støtte ikke mindst i transformationsforløbet.

Du får endvidere adgang til rådgivning fra mig så længe du føler behov for dette efter dit navneskift, og bliver tilbudt medlemsskab på vores facebookside.

Du er velkommen for uddybende spørgsmål.

 

Hvordan foregår en numerologisk session hos mig?

Mange spørger mig hvordan sådan en numerologisk session foregår hos mig :-)

Allerførst er det jo sådan at du som klient kontakter mig for at høre, om numerologien evt kunne være svaret på noget du har gået og tumlet med. Måske kender du andre der har skiftet navn? Måske har du læst om numerologi eller måske er du blot nysgerrig :-)

Mange har forskellige forestillinger, hvor nogle er helt anderledes end virkeligheden, og så bruge vi noget tid på af få afklaret hvad numerologi egentligt er, og om det er hvad man evt søger. 

Første besøg er ofte således: Det kan foregå enten hos mig, på skype eller messenger, via mail eller på tlf.

En del henvender sig og får som en start en gennemgang af hvad numerologi er, hvad der historisk ligger bag; hvad det kan, samt en analyse af deres nuværende navn og fødselsdato. Her gennemgår vi de vibrationer der ligger der, og her kan vi tydeligt se, hvilke udfordringer der typisk har ligget i personens hidtidige liv.

Vi kan aflæse rigtigt meget om personlighed, tilgang til andre, udstråling og den måde andre opfatter os på, hvordan vi tackler udfordringer gennem livet, vi kan se psykiske udfordringer, vi kan se sygdom og seksualitet, evt mobning og vi kan se hvordan personligheden er.

Vi kan også via udregning af årstalsrækker se, hvordan de år vi vælger at se på har formet sig, og hvordan fremtiden vil se ud, med de vibrationer, der gælder nu.

For nogle er det nok, for andre giver det en klarhed på, at der skal ske noget mere, og de bestiller så ofte en session og et nyt numeroskop. 

Vælger man så at man ønsker nye og bedre vibrationer,  og dermed en ændrig af sit liv til det bedre, bestiller man et nyt numeroskop.

Her beregner jeg det absolut bedste og fuldstændigt rene numeroskop udfra en beregning af dit højere selv, som handler om hvad du har med dig fra tidligere liv, og hvordan du fra start egentligt er bestemt til at være her på jorden.

Når jeg kigger på hvilke vibrationer, der vil være bedst netop til dig, er det på grundlag af dine tidligere vibrationer og på grundlag af dit højere selv.

Er 2 eller flere muligheder lige gode, lader jeg årstalsrækkerne bestemme mit valg, således, at du naturligvis får det bedste netop for dig. Udfra årstalsrækkerne kan vi igen forudsige præcis hvordan dine kommende år vil komme til at forløbe, og med et rent numeroskop får du udelukkende de bedste og mest positive aspekter af samtlige vibrationer. 

Når du får dit nye numeroskop præsenteret, får du samtidig lister over godkendte navne, der svarer til de vibrationer du fremover skal have. Og ønsker du ingen af disse, hjælper jeg dig til at sammensætte noget andet.

Jeg guider dig til hvordan du ændrer dit navn, om navneloven, hvordan du søger om et ikke godkendt navn og du får naturligvis materiale på skrift eller mail.

Vi snakker transformations- eller- udrensningsperioden, hvordan det typisk forløber at være i sådan en proces, hvordan den i forhold til netop dine vibrationer vil kunne forventes at forløbe netop for dig. 

Du bliver samtidig tilbudt at du hvis du har lyst, er velkommen til i din proces at være i løbende kontakt med mig for vejledning og snak; du får tilbudt medlemsskab i min der til indrettede gruppe, så du kan drøfte dine oplevelser med andre og med mig, og du får tilbud mulighenden for healing undervejs. Mange har stor glæde af heali 

Hvordan foregår en numerologisk session hos mig?

Allerførst er det jo sådan at du som klient kontakter mig for at høre, om numerologien evt kunne være svaret på noget du har gået og tumlet med. Måske kender du andre der har skiftet navn? Måske har du læst om numerologi eller måske er du blot nysgerrig :-)

Mange har forskellige forestillinger, hvor nogle er helt anderledes end virkeligheden, og så bruger vi noget tid på af få afklaret hvad numerologi egentligt er, og om det er hvad man evt søger.

Første besøg er ofte således: Det kan foregå enten hos mig, på skype eller messenger, via mail eller på tlf.

En del henvender sig og får som en start en gennemgang af hvad numerologi er, hvad der historisk ligger bag; hvad det kan, samt en analyse af deres nuværende navn og fødselsdato. Her gennemgår vi de vibrationer der ligger der, og her kan vi tydeligt se, hvilke udfordringer der typisk har ligget i personens hidtidige liv.

Vi kan aflæse rigtigt meget om personlighed, tilgang til andre, udstråling og den måde andre opfatter os på, hvordan vi tackler udfordringer gennem livet, vi kan se psykiske udfordringer, vi kan se sygdom og seksualitet, evt mobning og vi kan se hvordan personligheden er.

Vi kan også via udregning af årstalsrækker se, hvordan de år vi vælger at se på har formet sig, og hvordan fremtiden vil se ud, med de vibrationer, der gælder nu.

For nogle er det nok, for andre giver det en klarhed på, at der skal ske noget mere, og de bestiller så ofte en session og et nyt numeroskop.

Vælger man så at man ønsker nye og bedre vibrationer, og dermed en ændrig af sit liv til det bedre, bestiller man et nyt numeroskop.

Her beregner jeg det absolut bedste og fuldstændigt rene numeroskop udfra en beregning af dit højere selv, som handler om hvad du har med dig fra tidligere liv, og hvordan du fra start egentligt er bestemt til at være her på jorden.

Når jeg kigger på hvilke vibrationer, der vil være bedst netop til dig, er det på grundlag af dine tidligere vibrationer og på grundlag af dit højere selv.

Er 2 eller flere muligheder lige gode, lader jeg årstalsrækkerne bestemme mit valg, således, at du naturligvis får det bedste netop for dig. Udfra årstalsrækkerne kan vi igen forudsige præcis hvordan dine kommende år vil komme til at forløbe, og med et rent numeroskop får du udelukkende de bedste og mest positive aspekter af samtlige vibrationer.

Når du får dit nye numeroskop præsenteret, får du samtidig lister over godkendte navne, der svarer til de vibrationer du fremover skal have. Og ønsker du ingen af disse, hjælper jeg dig til at sammensætte noget andet.

Jeg guider dig til hvordan du ændrer dit navn, om navneloven, hvordan du søger om et ikke godkendt navn og du får naturligvis materiale på skrift eller mail.

Vi snakker transformations- eller- udrensningsperioden, hvordan det typisk forløber at være i sådan en proces, hvordan den i forhold til netop dine vibrationer vil kunne forventes at forløbe netop for dig.

Du bliver samtidig tilbudt at du hvis du har lyst, er velkommen til i din proces at være i løbende kontakt med mig for vejledning og snak; du får tilbudt medlemsskab i min dertil indrettede gruppe, så du kan drøfte dine oplevelser med andre og med mig, og du får tilbud muligheden for healing undervejs. Mange har stor glæde af healing i transformationsperioden, det havde jeg også selv.

Jeg laver opfølgningsdage, hvor jeg vil invitere til samvær med mulighed for udveksling hos mig, og jeg er i det hele taget behjælplig med hvad der måtte opstå undervejs.

Enhver proces er unik og helt enestående.

Men jeg lover dig, at der kun er en vej og det er frem. Du får det meget bedre og får et liv du tidligere kun kunne drømme om :-)

 

Klienterne siger: <3

"Hej skønne kvinde.
Vil bare lige fortælle at jeg er så glad for at det lige var dig som gav mig denne skønne livs gave til navne ændring, føler mig så glad , lettet og er bare glad for livet tak
I går fik jeg godkendelse heroppe fra, så mit smukke navn er nu."

 

"Hvor er jeg glad og taknemmelig - tak er slet ikke er store nok ord, til at beskrive mine følelser "

"Super anbefaling til dig Annemaja Rosesødu er så fantastisk dygtig og en skøn skøn person"

Hvad kan numerolgien?