Clairvoyance.....

Jeg kan tilbyde dig clairvoyance ved en sitting hos mig, pr telefon eller pr mail. ;-) Det er også muligt at lave en clairvoyance via et foto.

Clairvoyance er for de fleste et lidt vidt begreb. Men kort fortalt er det en kanalisering af dine guider, der vil råde dig i de spørgsmål og områder der pt manifesterer sig i dit liv. Så du spørger og får svar. Eller guiderne vil råde dig efter hvad de synes, du har behov for pt. 

Det betyder jo direkte oversat klarsyn, og der findes også klarhørelse, klarduft og klarføling.

Det er ret personligt og ret forskelligt hvordan de enkelte clairvoyante sanser og får deres oplysninger fra den åndelige verden. Nogle er skærpede på den ene måde og andre på den anden eller på flere områder.

Personligt oplever jeg mest både klarsyn, klarhørelse og klarfornemmelse i min krop.

Det sidste mærkes ved at jeg i min krop får overført signaler fra den person eller det dyr jeg arbejder med - og på den måde kan jeg mærke hvor en evt fysisk eller psykisk smerte eller tilstand sidder og hvordan det føles for den anden. 

Dufte manifesterer sig ofte når afdøde gerne vil i kontakt med mig og jeg ikke lige får øje eller har lyst til at få øje på vedkommende. 

I mange år har jeg brugt clairvoyance ifbm med healing, husrensning, afdødekontakt osv....! Min dygtige datter Julienaja Sauntlien, der også er min samarbejdspartner, udover at være lærer, har taget sig af sittings, hvilket det mest er mig der gør pt. 

Jeg har altid været naturligt clairvoyant, og har haft nemt ved dette og har brugt det i mnge år ifbm bla healinger ; men besluttede, at jeg ville uddanne mig, hos dygtige Lone Hertz' clairvoyanceskole i Holte. 

Mine clairvoyanceforcer er meget dette med "det hele menneske" - altså at tune ind på, hvad der pt rører sig som det mest essentielle i dit liv - og ud fra dette at rådgive dig som kanal for dine guider sammenholdt med mine personlige forcer og know hows. 

Andre clairvoyante er specifikke på andre områder - vi er alle all round.