Overalt omkring os er der kærlige engle. 

Der er vores personlige skytsengle og guider, der er ærkeenglene og alle ønsker at hjælpe og står parate når vi beder om deres hjælp.

Jeg har altid haft en klar fornemmelse af disse ekstremt kærlige og kraftfulde væsner, men første gang det for alvor gik op for mig hvor meget de kan og betyder, var da jeg mødte min lille kat Oliver i en frygtelig tilstand hvor han var døende og killing.

Oliver vejede kun 700 g da jeg mødte ham i en stald, hvor jeg var i anden forbindelse. Han kom vaklende ned af gangen, og inden jeg vidste af det havde jeg ham i mine arme og kunne ikke slippe ham igen. Jeg havde ham i armene mens jeg læssede en hest og kørte den hjem til en veninde, fik traileren koblet fra og tog hjem med Oliver uden at slippe ham, Og så til dyrlægen.

Det viste sig til at han var ca 12 uger, døende med ekstremt lav kropstemperatur, dehydrering og at hans tarme var ved at rådne indefra. Hans odds var SÅ dårlige.

Jeg tog fri fra job, skruede temperaturen op på 35 g. og lod ham bo i en slynge på min krop under mit tøj for at han kunne holde varmen, og min dyrlæge behandlede ham hver dag intravenøst med væske og antibiotika, og forsøg med specialkost.

Oliver var meget meget svag i 3 dage, hvor han lå enten på min krop eller ved siden af mig indhyllet i tæpper i sofaen, og hele huset og jeg lugtede råddent pga ham.

På 3. dagen hvor han stadig næsten var bevidstløs steg der pludseligt 3 ekstremt yndefulde væsner ned i stuen hvor vi befandt os. De var 3 kvindelige væsner, høje, slanke, smidige og katteagtige og med en utroligt kærlig og kraftfuld energi. Jeg havde aldrig set noget tilsvarende, så det var en kæmpe oplevelse. de blev alle 3 tæt på Oliver og efter et døgn stod han op, og så gik det stærkt med hans helbredelse, selvom min kærlige og ihærdige dyrlæge var meget tvivlende på hans mulighed for overlevelse.

Jeg er helt sikker på at de 3 væsner var engle der kom for at hjælpe Oliver. Og mig...!

Og oplevelsen var så stærk og ekstremt smuk, at jeg besluttede mig for at lære mere om den verden og disse energier, hvilket jeg er dybt taknemmelig for i dag. 

Jeg bruger hjælpen fra englene til alle situationer i min hverdag, og det har ændret mit liv om min indstilling til mange ting. Jeg er dybt taknemmelig og ydmyg over denne gave, og ønsker at lære alle at bruge denne fantastiske energi der er tilgængelig for alle levende væsner.

Oliver døde desværre af kræft da han blev ældre. Jeg elskede ham så himmelhøjt fra første øjekast. Savner ham stadig hvert eneste sekund. Og er ham så inderligt taknemmelig for at han valgte mig, og viste mig vej til engleenergien.

Tak min elskede lille kat fordi jeg fik lov at kende dig ❤ Tilgiv mig mit knuste hjerte da jeg mistede dig,

 

Oliver kort efter jeg mødte ham - ca 12 uger.

Oliver som voksen og sund :-)